Monday, 26 December 2011

Thursday, 15 December 2011

KPOP badges!

annyonghaseyo!
have you get your KPOP badges? get it now! 
RM 6 each 
BUY 2 for RM 5 each
BUY 10 above free postage with RM5 each!
size : 58mm

to order, kindly send your details to skyse7endesign@gmail.com including :
name :
address :
email :
phone.num :
badges name :
quantity :
payment options :

you can also meet us at our PICK UP point in Alamanda! (for bulky order only)
email us for others design request and many =)
kamsahamnida^^

Friday, 2 December 2011

Bunting dan Kad Jemputan-Order from Kak Ati


Bunting Kahwin (6' x 2')
Kad jemputan majlis pernikahan. (saiz 1/3 A4) 

Kad jemputan majlis berinai (saiz 1/3 a4)

Nama pengantin diblurkan sbb mereka request. Hehe
Warna tema ditentukan oleh mereka. Cuma design lebih kurang sama. Simple design. Less is MORE.

Friday, 18 November 2011

goodies bag-tempahan dari beba

goodies bag untuk adik fayad yang comel

goodies bag ini sempena birthday party adik fayyadh dalam hari raya ritu. order agak last minute jadi tak sempat hantar printing, lgpon time raya, so print macam biasa je pakai kad saiz A4 then lipat mengikut bentuk beg. ada tutorial untuk goodies bag ni sebenanye tapi dah hilang pulak. aish

Wednesday, 16 November 2011

Tempahan Banner - Pusat Tuisyen Cemerlang

Banner size = 4' x 3'

Pusat Tuisyen Cemerlang terletak di Taman Equine membuka pendaftaran bagi pelajar untuk tahun 2012 dengan harga yang terbaik! Daftarlah anak anda segera di pusat tuisyen cemerlang especially penduduk taman equine berhampiran ya!

business card design sample





Berikut merupakan contoh sample business card. Picture credit to Xtremedia

Tuesday, 15 November 2011

coway bunting and fliers

bunting 6' x 2' 
fliers B5 size

Coway merupakan brand water dan air purifier daripada korea. Boleh mengambil tempahan samada beli atau sewa daripada health planner yang berdaftar. Air adalah penting untuk kehidupan. Jadi nampak tak konsep2 air disitu??heheh

tshirt design-biology


Permintaan design daripada student biology management untuk baju batch. Penggunaan 3 warna ringkas iaitu putih, purple dan kuning.

tshirt design-actuarial science


Request daripada student sains aktuari untuk rekaan tshirt batch mereka. Pilihan warna yang saya reka adalah biru, hitam dan putih. Cukup untuk satu block. Ringkas dan minimal. Less is more;)

kad kahwin-tempahan dari kak ati

 front and back view
inside view

 Kak Ati minta saya designkan kad kahwin yang nak ada gambar bunga sakura. It looks simple and unique and she really likes it!Thank you^^

Monday, 14 November 2011

Introduction

I am a freelance designer, providing an online services in graphic and printing specially for bunting, wedding cards, banner, business card and other graphic services and also doing architectural and interior renovation layouts.

Saya merupakan seorang pereka bebas yang bergerak umumnya secara online bagi memberikan perkhidmatan rekaan serta cetakan khususnya bunting, kad kahwin, banner, bisnes kad dan sebagainya yang berkenaan dengan grafik design.

Harga yang ditawarkan adalah berpatutan iaitu dari RM10 - RM30 bagi design. Saya juga menyediakan khidmat percetakan bagi yang berminat.